Verkoop Houtpellets

Verkoop van hout pellets.

Houtpellets te koop.
Din+ & ENplus certificering is aanwezig!
15KG per zak €4,50
ook in grotere aantallen verkrijgbaar, informeer voor prijzen: info@janssensverwarming.nl

Een pelletkachel brandt op houtpellets: dat zijn geperste houtkorrels. Een pelletkachel verwarmt soms alleen de woonkamer, soms het hele huis. Er is nu een aantrekkelijke subsidie op pelletkachels.

Het gebruik van houtkorrels als brandstof is klimaatvriendelijk. Het leidt tot minder uitstoot van CO2 dan een hr-ketel op gas. Het grootste deel van de houtkorrels die in Nederland te koop zijn, is gemaakt van snoeihout of zaagsel van houtbedrijven. Pelletkachels zijn niet te vergelijken met open haarden en gewone houtkachels. Ze zijn veel zuiniger en schoner.

Voor het verwarmen van het hele huis is er een pelletkachel-cv te koop. Deze is net zoals een hr-ketel aangesloten op je radiatoren. Voor warm water in de douche en keuken heb je nog wel een extra toestel nodig, bijvoorbeeld een zonneboiler met elektrische naverwarming of een hr-ketel. Als je alle warmte uit houtkorrels wilt, kun je ook kiezen voor een biomassaketel voor verwarming én warm water.

Wij zijn Dealer van Dielle pelletkachel, de enigste pelletkachel met bodemvoeder, hierdoor is de kachel stiller en de verbranding mooier en zuiverder.

kijk maar eens op https://www.diellepelletkachel.nl/

Scroll naar boven