Webshop

Op deze pagina publiceren wij onze producten welke middels bij productomschrijving aanwezige link direct via bol.com zijn te bestellen.

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op.

Overzicht van onze producten bij bol.com:

pompschakelaar

Albrand pompschakelaar

Deze pompschakelaar schakelt de pomp van de vloerverwarming aan als er warmtevraag is. Hierdoor voorkomt u dat de pomp continue (onnodig) blijft draaien. De levensduur van de pomp zal hiermee verlengd worden en dit zal tevens een besparing in energiekosten opleveren van ± € 70,- per jaar. Daarnaast biedt een constantere vloertemperatuur meer comfort.

doorsnede Walraven waterslotloos sifon​

Walraven waterslotloos sifon

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad?

Gebruik dan deze sifon uit het McAlpine assortiment van Walraven: de MacValve.Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik van het lozingstoestel. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen. Het membraan sluit zichzelf vervolgens zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen.

Verschillende mogelijkheden
De MacValve kan worden geïnstalleerd in installaties waar een keerklep toegevoegde waarde heeft voor de afvoer en kan worden gebruikt om de afvoer van een drukventiel aan te sluiten. Het product kan zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden. Let erop dat bij horizontale installatie de pijlen in de bovenste en onderste positie staan voor een juiste installatie.

De MacValve is ideaal voor o.a.:

  • Inbouw onder de wastafel/keukenkastjes waar weinig inbouwhoogte beschikbaar is;
  • Condensafvoer voor airco units of cv ketels;
  • Zomerhuisjes waar een gebruikelijke sifon droog kan komen te staan.
  • De sifon kan in bestaande situaties worden toegepast als terugslagklep om terugloop te voorkomen en functioneert als beluchter. Het kan worden toegepast bij condensafvoer van airconditioning of overdrukventiel van CV.
Het wordt afgeraden de McAlpine MacValve te gebruiken voor installaties waar geen mogelijkheden zijn voor toegang t.b.v. onderhoud. Belangrijk: giet geen ontstopper door de MacValve!

Scroll naar boven